“Er was eens een machtige koningin die in haar tuin de mooiste bloemen van alle jaargetijden en van alle landen van de wereld had, . . . ”

Deze zin herkent u onmiddellijk als een sprookje. Sprookjes hebben vaak herkenbare thema’s en roepen dan ook bekende emoties op. Deze is van Hans Christian Andersen en gaat over de roos en dus de liefde.
De Verhalenkweker wil graag weten welk verhaal bij úw bedrijf past. En welk verhaal over uw werk en uw product u kunt gebruiken om uw klanten aan u te binden.

 

Ik ben geen Hans Christiaan Andersen en ik schrijf geen sprookjes. Ik ben wel de Verhalenkweker en maak het verhaal waarmee u binnenkomt bij uw klant, in zijn hoofd en in zijn hart. Dat verhaal ‘kweek ik op’ tot marketingcampagnes die leiden tot een emotionele band tussen u en uw klant.

Herkenbaar, actiegericht en omzetverhogend. In alle mogelijke uitvoeringen, voor websites, nieuwsbrieven, social media of interactieve presentaties. Belevingsmarketing voor een schappelijke prijs, gemaakt door mensen die uw werk begrijpen.

Lees hier de verhalen van onze relaties, zie hier ons eigen verhaal.