Van Dalen communicatie ondersteunt opdrachtgevers bij de strategische inzet van communicatie. Wij zoeken de kortste weg tussen organisatiedoelstellingen en communicatieactiviteiten.

Wij leveren advies, creatie en uitvoering van communicatieplannen, campagnes en de productie van media. Dat doen wij met een vertrouwd team van tekstschrijvers, ontwerpers, websitebouwers en producenten van audiovisuele media.

Wij menen dat het ánders kan. Te vaak wordt ingezet op een bepaald medium – omdat dat in de mode is. Wij zijn altijd gefocust op het gewenste resultaat. Het waaróm achter het wat.

In de woorden van onze opdrachtgevers:

Rijnstreek Business - communicatieadvies en tekstschrijven

“Hans is al een aantal jaar de ‘huis redacteur’ voor ons evenement De Sterkste Schakel in combinatie met ons zakenblad Rijnstreek Business. Hij is een netwerker pur sang en houdt enorm van mensen. Dat maakt dat hij naast zijn professionele houding bij interviews ook gewoon door iedereen aardig gevonden wordt. Zijn teksten bestaan daarom altijd uit een melange van passende zakelijkheid met oog voor de menselijke kant van ondernemen. Deze mix maakt hem voor onze projecten tot de perfecte redacteur.”
Harry de Reus, Rijnstreek Business

“Toen wij bezig waren met het opstarten van een nieuwsbrief voor ons bedrijf ben ik eerst bij mezelf te rade gegaan. Hoe  lees ik zelf een nieuwsbrief en waar sla ik op aan?
Conclusie; kort, duidelijk, makkelijk leesbaar met hier en daar een kwinkslag of woordgrapje. Oplossing; Van Dalen Communicatie!
Hans heeft de gave om op een prettige en heldere manier te schrijven en denkt met je mee bij het opstellen van de nieuwsbrief. Wij ontvangen positieve klantreacties en merken dat terug in de verkoop. Deze nieuwsbrief is dan ook van toegevoegde waarde voor ons bedrijf.”
Agnes Kappe, Beton Industrie Nederland

“De organisatie van de duurzaamheidsprijs voor de Duin- en Bollenstreek was toe aan vernieuwing. Van Dalen communicatie kwam met een ambitieus en aansprekend voorstel.
Dat heeft Hans van Dalen in het proces naar de voorronde van de duurzaamheidsprijs en op de avond zelf meer dan waar gemaakt. Een zichtbare campagne, een goed resultaat met meer dan 20 deelnemers en een goed georganiseerde en inhoudelijke avond met enthousiast deelnemende bedrijven.”
Jacco Knape, wethouder gemeente Katwijk

“The website that VanDalen Communicatie made for DEKAsvitamins.com was a big improvement over the existing one.
VDC were full service, quick on the mark, pragmatic and they simplified things. Their choice of theme was excellent and gave our site a more professional and clean look and feel.
The website now works fast, is 100% mobile device compatible and multilingual. We are sure it helps us to better communicate our product concepts and advantages. We expect sales to increase.”
Roberto Jongejan, MD, PhD, Head of Medical and Operations, DEKAsvitamins.com

De Partij evenementen
De Partij evenementen

“Ik ken Hans van Dalen al jaren vanuit de netwerken die we samen delen maar afgelopen november viel zijn nieuwsbrief bij mij in de mailbox. Voor mij was het tijd voor een nieuw plan van aanpak op het gebied van marketing en communicatie en heb in Hans de specialist gevonden die ik nodig had. Nog geen 2 maanden later staat er een nieuwe website en vliegen de eerste gerestylde nieuwsbrieven jaargang #24 de deur uit. Ik ben nooit weggeweest maar het voelt als een comeback want nieuwe opdrachtgevers dienen zich aan. Echt top gedaan, mijn complimenten!”
Marcus Rooijakkers, De Partij evenementen

De Meerse accountants - communicatieadvies en -uitvoering

“Hans heeft door zijn creativiteit een nuttige bijdrage geleverd aan onze nieuwe site. In combinatie met Jaccs ontstond een samenwerking die heeft geresulteerd in een prachtig resultaat”
Jan de Groot, De Meerse Accountants Associatie“Ik heb met Hans gewerkt voor meerdere projecten.Wat mij daarbij opvalt is het oog voor details en het goede inlevingsvermogen in een bedrijf.
Zo zijn bijvoorbeeld teksten EN afbeeldingen vrijwel direct goed en passen ook echt bij het bedrijf. Maar Hans denkt ook na over de opbouw van een pagina, waarbij datgene wat belangrijk is goed tot zijn recht komt. Kortom wat mij betreft een aanrader!”
Roeland van Anholt, JACCS

“Mijn ervaring met Hans is dat hij een eigenzinnige persoonlijkheid is die met passende woorden een verrassende tekst kan produceren. Hans beheerst de actualiteiten en begrijpt de veranderende wereld.”
Dico Drost, Horticulture Online | FLServices

“Ik heb zeer goede ervaring met Hans. Als er iets is hoef je maar te bellen of te mailen en hij staat voor je klaar om in actie te komen. Dat is bij veel anderen niet het geval. Dienstverlening in optima forma!”
Gerlof Roubos, Keurmerk Leegstandbeheer

“Hans van Dalen ondersteunt ons met de communicatie naar buiten. Hij doet dit op een inspirerende wijze; dusdanig prikkelend dat er een positieve energie vanuit gaat. Hij toont zich actief en betrokken en houdt de vinger aan de pols met betrekking tot communicatie over enerzijds netwerkbijeenkomsten en anderzijds de inhoud van de website en de nieuwsbrieven.”
Berry Philippa, Blooming Breeders

“Hans van Dalen adviseerde ons over het communicatiebeleid, werkte dat advies voor ons uit in een communicatieplan en bereidde in overleg met onze eigen communicatiemedewerkers een serie communicatiemiddelen voor.”
Peter van Eijk, stichting Bibliotheek.nl

“Via een transparante en inspirerende aanpak heeft Hans van Dalen ons geholpen met het zorgvuldig in kaart brengen van de gedeelde wederzijdse belangen van bedrijfsleven en waterschap.”
Peter Ewalts, Kamer van Koophandel Midden-Nederland


“Hans van Dalen heeft mij geholpen bij het formuleren van mijn boodschap op mijn website. De kracht van zijn aanpak zit in het feit dat hij mij als klant blijft uitdagen te vertellen wat mij uniek maakt, zodat die boodschap onder woorden gebracht kan worden. Daarnaast vertaalt Hans dit in een bijzondere aanpak van relatiemanagement.”
Hans Walet, 4Results

Partners en ik

Ik kan niet alles alleen. Dus werk ik samen met medewerkers bij mijn opdrachtgevers en hun vaste leveranciers. Wanneer het nodig is organiseer ik zelf ondersteuning vanuit een groep mensen en bedrijven met wie ik de afgelopen jaren goed heb leren samenwerken: tekstschrijvers, fotografen en webbouwers, maar ook filmers, drukkers en andere producenten.

En om een idee te geven van wie ik ben: een gedreven prater, die graag door blijft zoeken tot hij dé oplossing heeft gevonden om een opdrachtgever mee bij te staan. Dat doe ik al ruim vijfentwintig jaar, op enkele jaren na in mijn eigen bedrijf. Benieuwd naar mijn hele doopceel? Check Linkedin.

Gewoon bellen is nog leuker: 0629 500 680.

Aanmelden mails

Wilt u dat ik u aan nieuws op mijn site herinner? Meld u dan hier aan voor (on)regelmatig verschijnende mails.

Wanneer u het formulier compleet hebt ingevuld en ingezonden wordt u automatisch doorgestuurd naar de homepage.