Indonesian Fine Dining van chef Eduard Roesdi is de échte indonesische keuken en dan ook nog op verrassende wijze gebracht: in de vorm van nouvelle cuisine. Dat levert geweldige smaaksensaties op van gerechten als Kue Lumpur met cheddar, Ayam kuning/bumbu Menado of Belado Terong met mexicaanse Cipotle.

Ik mag hem helpen met promotie: een logo, de website en af en toe een persbericht. Daar ben ik reuze trots op.

 

Door de week runt Eduard de Toko Ibu Tjilik in Leiden. In de loop van 2016 ontstond de noodzaak om de hele commerciële strategie van de Toko te veranderen. De opdracht: maak de Toko aantrekkelijk voor klanten die niet meer langs kunnen of willen komen en win verloren klanten terug.

Uitvoering:

  • thuisbezorging mogelijk maken
  • marketingplan opstellen
  • schadecompensatie aanvragen en krijgen van gemeente Leiden
  • nieuwe huisstijl laten ontwerpen en uitvoeren
  • eigen website met webwinkel (WooCommerce) installeren